Online loopbaanportal

Loopbaan spreekuur – iedere vrijdag


Bestand 30-09-15 14 11 31

Kom praten en krijg loopbaanadvies

Vrijdagmiddag tussen 15.00 - 17.00 uur. Wel eerst even bellen, dat je wilt komen. Dan nemen wij de tijd. Soms is het gewoon fijn om eens met een loopbaancoach te spiegelen over jouw loopbaanplannen. Je kunt bij ons vrijuit praten over zaken, die spelen in je loopbaan of praktijk. Misschien denk je na over een stap in je ontwikkeling, een opleiding, een andere baan, ZZP- of ondernemerschap, een carrière switch of is er iets gaande op je werk waarover je wilt praten.

Onderhoud van je loopbaan

Ans van den Berg - "Alles heeft ook onderhoud nodig. Zo ook een loopbaan. Ik raad ieder aan om hier af en toe bij stil te staan. Net als bij auto's is het beter om regelmatig onderhoud te plegen. Dat geldt ook voor een loopbaan. Ga je die switch nog maken, of ga je nog een opleiding volgen, of denk je eraan om te kiezen voor zelfstandig ondernemer- of ZZP schap.

Een uurtje praten kan al helpen

Je zult merken, dat een uurtje praten over hoe jij in je loopbaan staat je goed doet. Soms ben je met een paar vragen, die jou laten nadenken al geholpen. Maar je kan ook tot de conclusie komen, dat een uur echt niet genoeg is. Dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn voor een eventueel vervolg.

Je bent van harte welkom. De koffie of thee staat klaar!

Datum: 1 sep 2019 - 20 dec 2019

Tijd: 15:00 - 17:00

Locatie: Iedere vrijdagmiddag in Leeuwarden

Plan een loopbaan adviesgesprek in t.w.v. € 95,-. Wees erbij, want vol is vol!

058 - 843 02 33

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.