Online urenregistratie

Loopbaan spreekuur


Bestand 30-09-15 14 11 31

Vrijblijvend kennismaken

Met ons bureau tijdens een kop koffie? En wil je in gesprek met een loopbaancoach/organisatieadviseur of jobhunter over iets wat speelt in jouw loopbaan of eigen (ZZP) praktijk. Bel ons even op, dat je langs wilt komen. Dan nemen wij de tijd voor je en gaan vrijblijvend met je in gesprek. Soms is het gewoon fijn om eens met een specialist van gedachte te wisselen. Je kunt bij ons vrijuit praten over zaken, die spelen in je loopbaan of praktijk. Waarover wij praten blijft tussen ons. Misschien denk je na over een stap in je ontwikkeling, een opleiding, een andere baan, ZZP of ondernemerschap, een carrière switch of is er iets gaande op je werk waarover je wilt praten.

Onderhoud van je loopbaan

Ans van den Berg - "Alles heeft ook onderhoud nodig. Zo ook een loopbaan. Ik raad ieder aan om hier af en toe bij stil te staan. Net als bij auto's is het beter om regelmatig onderhoud te plegen. Dat geldt ook voor een loopbaan. Ga je die switch nog maken, of ga je nog een opleiding volgen, of denk je eraan om te kiezen voor zelfstandig ondernemer- of ZZP schap.

Ook buiten kantoortijden beschikbaar

Een ander tijdstip mag natuurlijk ook. We zijn telefonisch bereikbaar 058 - 843 02 33 tijdens kantoortijden. In de avond of op zaterdag is een afspraak ook mogelijk".

Je bent van harte welkom. De koffie (of thee) staat klaar!

Datum: 8 jan 2018 - 31 dec 2018

Tijd: 16:00 - 17:00

Locatie: Leeuwarden

Bel ons of neem contact op

058 - 843 02 33

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.