Online loopbaanportal

Training: Werk door je netwerk!


Een netwerk waarvoor?

Een netwerk past in deze tijd. Het helpt je om je weg in deze complexe maatschappij te vinden. Je netwerk vragen om informatie is van alle tijden. Waar vind je de beste kapper? Welke ervaring heeft die ander met een bepaalde aannemer? Je wilt immers met een vertrouwde partij in zee gaan. Maar je netwerk kan nog veel meer voor je betekenen. Niet alleen in je privé leven, maar ook in je werkzame leven. Als je de juiste mensen kent dan kan dit je leven verrijken, zoals jij ook iets kunt betekenen voor hen. Want het principe van netwerken is tweerichtingsverkeer. Geven en ontvangen. In deze volgorde. En dat is waar deze training over gaat.

Programma

In het programma wordt toegelicht wat netwerken is, wat je wel niet doet? Waarom is een netwerk belangrijk? Gekeken wordt waar jij een netwerk voor nodig hebt. Welk netwerk heb je nodig om je werk te kunnen doen? Is dat duidelijk voor jezelf? En vraag jij je ook wel eens af, wat jij betekent voor anderen uit jouw netwerk? Je krijgt tips over netwerken. De do's en de don'ts. Hoe kan je je netwerk inzetten. We leren van elkaars ervaringen. Ook gaan we op zoek naar (digitale)mogelijkheden om jouw netwerk uit te breiden, te zoeken en te gebruiken. Je gaat aan de slag met je eigen overzicht en krijgt je een inkijkje in de professionele netwerktool LinkedIn.

Aan wie vertel je wat?

Voordat je vertelt wat je te bieden hebt is het handig om na te gaan aan wie je dat gaat vertellen? Wie zijn je opdrachtgevers of je ambassadeurs voor het vinden van die baan of opdracht? Waar vind je deze belangrijke personen?

Kan jij extra netwerkvaardigheid gebruiken?

Dan is deze training vast iets voor jou.

Wat levert de training op?

Deze training versterkt het basisinzicht in je netwerk. Het overzicht dat je uitwerkt helpt je om dichter bij je doel te komen.

Voor wie?

De training is zeer geschikt voor ieder, die geen goed overzicht heeft van zijn netwerk. Dit netwerk is cruciaal bij sollicitaties of bij het verwerven van opdrachten. Opgave: info@verdienstelijk.nl . Informatie? Bel 058 843 02 33

Datum: 25 nov 2020 - 25 nov 2020

Tijd: 18:30 - 20:30

Locatie: Leeuwarden

Doe mee en laat je netwerk voor jou werken!

Bel 058 843 02 33 voor contact

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.