Online loopbaanportal

Loopbaangesprek?


Bestand 30-09-15 14 11 31

Wij nemen de tijd!

Op vrijdagmiddag tussen 15.00 - 17.00 uur kan je met allerlei loopbaanvragen (vrijblijvend) bij ons terecht. Laat dit wel even van tevoren weten, zodat we het gesprek kunnen plannen. Het is fijn om in gesprek te kunnen gaan over zaken, die spelen op werkgebied. Ook informatie, bijvoorbeeld over het loopbaanvak, jobcoaching, talentontwikkeling of re-integratie delen we graag.

Waarover wil je bellen?

Dat kan van alles zijn. Meestal zijn het onderwerpen, die spelen in een loopbaan, privé of op het werk. Misschien denk je na over loopbaanadvies of over een traject voor jezelf of een collega/medewerker. Sta je voor een besluit met betrekking tot een opleiding, een andere baan, ZZP-schap, ondernemerschap of een switch. Of spelen er nieuwe ontwikkelingen op het werk, waarover je in gesprek wilt gaan?

Onderhoud van je loopbaan

Ans van den Berg - "De vrijdagmiddag is vaak een mooi moment om even stil te staan bij het werk. Wat ging goed en wat kon beter. Ook hebben mensen soms vragen over onze dienstverlening. Het is een mogelijkheid om het contact met onze klanten te onderhouden en nieuwe contacten aan te gaan. We praten graag over onderwerpen, die van invloed zijn op het werk en het leven".

Je bent van harte welkom.

Datum: 1 sep 2020 - 31 dec 2020

Tijd: 15:00 - 17:00

Locatie: Vrijdagmiddag

Vragen op werkgebied?

Of bel 058 - 843 02 33

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.