Online loopbaanportal

Cv sessie: Laat je CV spreken!


Aan de slag met je CV.

Een kans op die baan begint met een goed CV. Maar wat is een treffend CV? En waar leg jij de nadruk op voor die functie? Hier zijn boeken over volgeschreven. En als je googelt, dan vind je heel goede tips. Maar weet je het ondanks al die goedbedoelde tips niet meer? En wil je de vragen die je hebt direct kunnen stellen aan iemand, die er verstand van heeft? Ga dan samen met ons aan de slag met je CV. Na deze middag ga je naar huis met een geactualiseerd en aantrekkelijk cv.

De eerste indruk.

Een cv geeft een belangrijke indruk van jou. Deze is zelfs nog belangrijker dan je sollicitatiebrief. Ans van den Berg - "We krijgen in onze loopbaanadvies praktijk veel CV's onder ogen, die voor verbetering vatbaar zijn. Ik noem een paar voorbeelden:
  • taalfouten;
  • ouderwets lettertype;
  • geen duidelijke aansluiting van werkervaring op de functie;
  • meerdere A-4tjes - (maximaal 2);
  • rijtjes die lijken op een functiebeschrijving;
  • veel werkervaring opgesomd, die niet relevant is voor de gewenste functie;
  • geen resultaten;
  • deeltijd studies, die ergens achteraan opgesomd worden.
En dit kom ik tegen bij mensen met allerlei achtergronden en diverse niveaus".

Doel van de cv sessie:

Je vergroot je inzicht over de indeling van het CV. Wat je moet laten weten. Je gaat dit samenvatten tot een CV die (aan)spreekt en past bij de functie, waarvoor jij in aanmerking wilt komen (een voorbeeld vacature neem je mee). Kortom: in deze werksessie wordt jouw CV aansprekend.

Prijs:

Kosten voor deze cv sessie: € 275,- Voor particulieren inclusief 21% BTW. Voor organisaties is de prijs exclusief 21% BTW. Opgave: info@verdienstelijk.nl . De training wordt gegeven door Ans van den Berg - gecertificeerd Noloc Loopbaancoach. Informatie? Bel 058 843 02 33 of vul het contactformulier in.  

Datum: 23 jan 2020 - 23 jan 2020

Tijd: 13.30 - 17.00

Locatie: Leeuwarden

Laat je CV spreken

Doe mee voor een sprankelend CV

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.