Online loopbaanportal

Cases

Onderstaand een aantal tevredenheidsverklaringen naar aanleiding van verschillende cases. Dit is nodig voor de kwaliteitsmeting en certificering.

Accountmanager in de zakelijke dienstverlening

Type traject Van Werk naar Werk – intensieve ondersteuning bij de arbeidsmarktbenadering en presentatie

Tevredenheidsscore: 8

Ans weet je op de juist manier te motiveren en te coachen. Het gaf mij rust en hierdoor kon ik aan de hand van haar advies mij volledig op de juiste zaken concentreren bij het solliciteren. Ik heb veel tips gekregen, hulp bij de sollicitatiebrieven, puntjes op de i met betrekking tot mijn linkedIn en cv. Ik kan haar iedereen aanbevelen. Ik ben iemand van de grote lijnen en Ans is redelijk perfectionistisch. Voor mij een waardevolle aanvulling tijdens het solliciteren.

02-09-2018

Directeur en toezichthouder

Type traject re-integratie – maken van keuzes voor nieuwe loopbaanmogelijkheden

Tevredenheidsscore: 8,5

Ik heb Ans leren kennen in een periode waarin ik nieuwe keuzes moest maken voor de toekomst. Zij heeft mij hierbij fantastisch op weg geholpen. Professioneel, eerlijk en uitnodigend. De gesprekken waren open, bemoedigend en ook gewoon heel prettig. Zij heeft mij nieuw elan gegeven om vol vertrouwen een nieuwe weg in te slaan. Zij heeft daarbij ook veel concrete tips gegeven. Ans nam altijd ruim de tijd; ik kwam er altijd weer geïnspireerd vandaan.

04-05-2018

Budgetcoach schuldhulpverlening

Type traject Loopbaanonderzoek en advies – op zoek naar versterking van de arbeidsmarktwaarde

Tevredenheidsscore: 8

Ans Door middel van de eerste vragenlijsten werd meteen duidelijk wat mijn punten waren en waar we mee verder zouden gaan. De opdrachten en de doelen waren duidelijk. Na 4 sessies een loopbaankoers voor mijzelf uitgezet. Heel goed gedaan en alles duidelijk uitgelegd. Leuke bijeenkomsten gehad. Bedankt.

02-09-2018

Professional in de Jeugdzorg

Type traject Switch – oriëntatie op een carrière stap, gevolgd door sollicitatietraining

Tevredenheidsscore: 8,5

Ik heb veel inzicht gekregen in de mogelijkheden die er voor mij op de arbeidsmarkt zijn. Het heeft mijn blik absoluut verruimd. Ans heeft een prettige, energieke manier van coaching, die mij heeft geïnspireerd om nieuwe stappen te zetten. De huiswerkopdrachten waren concreet en zinvol. De verslaglegging was duidelijk. Het advies was positief, eerlijk, richtinggevend en meedenkend.

11-3-2017

 


Productiemedewerker Voedingsmiddelenindustrie

Type traject re-integratie 2e spoor – passend werk – werkoriëntatie

Tevredenheidsscore: 10

Toelichting: was leuk en leerzaam voor mijzelf. Je gaat denken over beroepen en wat je zelf graag wilt en komt beroepen tegen waar je zelf niet aan gedacht had.

20-6-2016 

Commercieel medewerker – Retail

Type traject Coaching bij re-integratie na ziekte

Tevredenheidsscore: 10

Toelichting: De goede begeleiding heeft mij op de juiste manier geholpen. Heeft een goed luisterend oor. Kwam met goede ideeën. Door het traject ben ik mijzelf weer gaan waarderen.

23-3-2016  

Vertegenwoordiger in de Medische sector

Type dienstverlening – werkoriëntatie bij re-integratie – passend werk

Tevredenheidsscore: 10

Mevr. vd Berg is heel kundig in het uitoefenen van haar werk en neemt alle tijd om je te begeleiden. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren.

15-3-2016

Medewerker Thuiszorg

Type dienstverlening – sollicitatietraining

Ans heeft mij weer een stuk op weg geholpen bij het vinden van een baan. Ans geeft vele goede tips en adviezen.

15-3-2016 

Startend ZZP-er binnen de Agrarische sector

Type dienstverlening – coaching op maat

Tevredenheidsscore: 9

Toelichting: De kracht van Ans van den Berg is dat ze goed aansluit bij (de vraag van) de persoon en vervolgens die in een proces weet te zetten. Resultaat is dat ik de richting van mijn loopbaan kan bepalen en ook concrete handvatten heb gekregen.

14-4-2015

Management Assistent Zuivelindustrie

Type traject – Vooruit – begeleiding van werk naar werk

Tevredenheidsscore: 8

Ans denkt erg met je mee. Kan zich goed in je verplaatsen en geeft duidelijke argumenten waarom je dingen wel of niet doet. Geeft een hoop helderheid.

10-12-2015

ZZP-er – Vormgever

Type dienstverlening: Programma Maak Werk van je Merk

Tevredenheidsscore: 9

Ans van den Berg maakte een heldere analyse van mijn competenties en gaf bruikbare handvatten om mijn pluspunten beter te presenteren. Kortom. Ik heb veel waardevolle adviezen gekregen.

2-12-2015

Junior medewerker – Facility management bij een Bank

Type dienstverlening: loopbaanbegeleiding en opleidingsadvies

Tevredenheidsscore: 8

Ans heeft aandachtig geluisterd naar mijn behoeften/wensen en daar in een kort tijdsbestek met haar vakkennis en ervaring passende invulling aan weten te geven. De consults hebben mij meer duidelijkheid gegeven over het wel of niet doen van een fulltime master. De mogelijkheden voor vervolgstudie/cursus, het opzetten van een eigen onderneming en de richting waarin ik het beste kan zoeken voor een andere baan. Het bezoek aan Verdienstelijk heeft voor mij geleid tot inspiratie, nieuwe inzichten en mogelijkheden op het gebied van werk en persoonlijke ontwikkeling, afgestemd op mijn ervaring, wensen en behoeften.

20-8-2015

Redacteur/journalist – Mediasector

Type dienstverlening: loopbaanbegeleiding en opleidingsadvies met Loopbaanscreener

Tevredenheidsscore: 9

Ans van den Berg werkt zeer doel- & resultaatgericht aan je loopbaanvragen. Ze neemt alle tijd en helpt je echt op weg.

22-5-2015

Werkvoorbereider/Autocad tekenaar – Bouwsector

Type traject – Transitie – het Loopbaanstappenplan doorlopen, inclusief LinkedIn training

Tevredenheidsscore: 10

Ans heeft mij op een deskundige, respectvolle manier inzicht gegeven in mijn kwaliteiten, kennis en interesses. Ook heeft zij mij laten inzien, dat ik veel meer relevante werkervaring heb dan uit mijn CV bleek. De LinkedIn training, die ik van Ans kreeg zie ik als iets wat iedere werkzoekende zou moeten volgen. Ik ga met zelfvertrouwen op zoek naar mijn volgende werkgever.

23-04-2015

 

Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

058 - 843 02 33

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.