Online loopbaanportal

Contact

Contactformulier

Vul dit formulier in. Wij nemen binnen 1 dag contact met je op.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Bereikbaarheid

Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 058 – 843 02 33 of 06 19 94 99 70. De meeste afspraken plannen we overdag, maar sommige klanten vinden het prettiger om na werktijd te komen.

Flexibel

Daarom bieden wij als extra service de mogelijkheid om op doordeweekse avonden of op zaterdag (tot 13.00 uur) te komen voor een afspraak. Het eerste contact is vrijblijvend. Op basis van de behoefte stellen wij een dienstverleningsvoorstel op.

Locatiekeuze

Wij beschikken over een prettige coachruimte, waar in beslotenheid gesprekken gevoerd kunnen worden. Begeleiding thuis aan de keukentafel of op een andere externe locatie, bijvoorbeeld in een gereserveerde vergaderruimte in uw bedrijf is natuurlijk ook mogelijk. Voor begeleidingstrajecten in organisaties combineren we meestal meerdere gesprekken met kandidaten op één dag. Op die manier blijven de reiskosten beperkt.

Werkgebied

Verdienstelijk® werkt in het noorden van Nederland

  • Friesland: Leeuwarden – Drachten – Heerenveen – Sneek
  • Groningen – Drenthe – Overijssel – Flevoland – Noord Holland

Verdienstelijk is verbonden aan het NVP, CMI en Noloc. Wij hanteren de gedragscode van de Noloc Nederlandse Orde van Loopbaan en Organisatie Consultants.

Loopbaanbegeleiding is een investering, die zichzelf terugverdient. Ontdek het bij Verdienstelijk® als je denkt aan een nieuwe baan of een carrièreswitch.

Locatie

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.