Online loopbaanportal

Coaching

Wil je werken aan je ontwikkeling of bepaalde competenties versterken in je werk? In deze gesprekken word je gestimuleerd in jouw  professionele groei. De coach stelt pittige vragen, die je aan het denken zetten, spiegelt je gedrag en laat je nadenken over je aanpak en strategie. De gesprekken bieden je steun in de rug bij het maken van keuzes en het nemen van besluiten. Een onafhankelijke coach laat je de zaken vanuit een ander perspectief bekijken.

Verbeter je effectiviteit op het werk met:

  • Coaching op competenties uit je functie
  • Het verbeteren van je communicatie en omgang met collega’s, klanten, medewerkers en leiding
  • Het versterken van jouw beïnvloedend vermogen
  • Spiegelen over jouw inzetbaarheid en functioneren

Business coaching

Leidinggevenden en managers dealen in hun dagelijks werk met allerlei situaties en tegenstrijdige belangen. Je stuurt anderen aan maar hoe stuur je jezelf? Ben je nog steeds tevreden over je eigen rol en aanpak? Door met een onafhankelijk coach te werken aan je vraagstuk, krijg je meer inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen.

Noodzakelijk onderhoud in je functioneren

Ook doorzie je sneller welke aspecten in de organisatie jouw kracht versterken of afzwakken. Wij bieden met deze coaching noodzakelijk onderhoud voor managers en leidinggevenden. Vertrouwd en professioneel. De gesprekken vinden in onze praktijk of in een besloten ruimte in de eigen organisatie plaatsvinden.

Talentmanagement rapportage

Deelnemers, die willen werken aan hun professionele groei adviseren wij om de Talentmanagement Rapportage (TMA) in te vullen. In de bespreking van de rapportage wordt uitgebreid ingegaan op de drijfveren, talenten, competenties en passende werkomgeving van de deelnemer.

De coaching wordt uitgevoerd door Ans van den Berg MSc RL of Gerrit Koenders.

In contact aan de loopbaantafel.

In contact aan de loopbaantafel.

 

Doorlooptijd traject:

Prijs op aanvraag

Maak werk van persoonlijke groei!

Bel 058 843 02 33

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.