Online urenregistratie
Jobhunting

Jobhunting

Intensief contact

Bij Jobhunting onderhouden we intensief contact, zowel telefonisch als persoonlijk. We gaan actief met jouw CV, loopbaanwaarden, netwerk en loopbaanachtergrond aan de slag op zoek naar concrete vacatures, waar jij op kunt solliciteren of werk waar jij kunt instromen. Indien mogelijk plannen wij direct gesprekken voor je in.

We openen deuren

Via ons netwerk in het bedrijfsleven, zorg & welzijn, onderwijs en de overheid en via het regelmatige contact met werkgevers en arbeidsbemiddelaars kunnen wij deuren openen, die je alleen met een sollicitatie niet geopend krijgt.

We bemiddelen

Daarnaast kunnen we bemiddelen tussen jou en de werkgever over de voorwaarden. Veel werkgevers willen graag eerst ervaren wat jij voor hen kunt betekenen. Wij kijken samen met jou en eventuele uitkeringsinstantie of dit onder bepaalde voorwaarden mogelijk is, bijvoorbeeld via een werkervaringsplaats, proefplaatsing of detachering. Hierdoor vergroot je de kans op werk.

Een goede match

Jobhunting is een vorm van persoonlijke en intensieve begeleiding, waarin wij alles inzetten om een goede match tot stand te brengen. De duur van Jobhunting wordt vooraf afgesproken. Soms is een traject van twee of drie maanden al voldoende. Over algemeen is de termijn afhankelijk van de vraag in de arbeidsmarkt naar jouw beroep en andere persoonlijke factoren, zoals duur werkloosheid.

 

 

Doorlooptijd traject: Gemiddeld 3 - 6 maanden

Kosten: € 925,- incl. 21% BTW

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.