Online loopbaanportal

Loopbaanontwikkeladvies NL leert

Interessant zijn en blijven voor de arbeidsmarkt.

Werken aan je loopbaan? Dan heb je nu een unieke kans. Vanaf 1 augustus 2020 wordt een Loopbaanontwikkeladvies ter waarde van € 700,- (tijdelijk) gesubsidieerd door het Rijk. Alleen gekwalificeerde Loopbaanadviseurs mogen deze regeling uitvoeren. Ook Ans van den Berg, Register Loopbaanadviseur van Verdienstelijk® is hiervoor bevoegd.

Ontwikkeladvies

Je komt in aanmerking voor deze regeling vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd. Het loopbaanontwikkeltraject geeft inzicht in je kansen op de arbeidsmarkt, en ondersteunt je bij het maken van loopbaankeuzes. Bijvoorbeeld voor een opleiding of het ontvangen van tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk. Je kunt zelf initiatief nemen om een ontwikkeladvies bij Verdienstelijk® aan te vragen. Hiervoor is geen toestemming van een werkgever nodig. Sterker nog. Ook zonder werkgever kan je meedoen.

Waar bestaat het Loopbaanontwikkeladvies uit?

  • 3 loopbaangesprekken. Kom je liever niet naar onze praktijk in Leeuwarden. Dan kunnen we ook Videobellen.
  • Een Arbeidsmarktwaardescan (digitaal in te vullen met rapportage).
  • Een onderzoek naar je persoonlijk- en professioneel profiel.
  • Afhankelijk van de loopbaanvraag, volgt nader onderzoek, krijg je tips en/of worden meer loopbaaninstrumenten ingezet.
  • Opstellen loopbaanontwikkelplan (bijv. opleidingsplan, arbeidsmarktverkenning, cv en presentatietips).
  • Oplevering verslaggeving en prestatieverklaring.

Hoe werkt het?

Meld je aan via onze contactpagina of bel 058-843 02 33. We nemen contact op en lichten de werkwijze toe.

Bronnen: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid https://www.rijksoverheid.nl/ministeries/ministerie-van-sociale-zaken-en-werkgelegenheid/nieuws/2020/07/31/kosteloos-een-ontwikkeladvies-volgen-vanaf-morgen-mogelijk Eelloo Arbeidsmarktscan  Noloc: https://www.noloc.nl/ontwikkeladvies

Ook een Loopbaanontwikkeladvies?

Neem contact op of bel 058-8430233

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.