Online loopbaanportal

Loopbaanontwikkeladvies NL leert

Interessant zijn en blijven voor de arbeidsmarkt.

Werken aan je loopbaan? Dan heb je nu een unieke kans! Het Rijk subsidieert in 2020 loopbaanontwikkeladviezen ter waarde van € 700,-. Vanwege de grote belangstelling en deelname in de eerste periode stelt het Rijk waarschijnlijk vanaf 1 december 2020 of 1 januari 2021 opnieuw subsidie beschikbaar.

Interesse?

Alleen gekwalificeerde Loopbaanadviseurs mogen deze regeling uitvoeren. Ook Ans van den Berg, Register Loopbaanadviseur van Verdienstelijk® is hiervoor bevoegd. Wil jij ook  in aanmerking komen voor een gesubsidieerd Loopbaanontwikkeladvies? Dan kan je jezelf nu alvast melden via de mail info@verdienstelijk.nl, ons contactformulier of door ons te bellen op 058-8430233.

Ontwikkeladvies

Je komt in aanmerking voor deze regeling vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd. Het loopbaanontwikkeltraject geeft inzicht in je kansen op de arbeidsmarkt, en ondersteunt je bij het maken van loopbaankeuzes. Bijvoorbeeld voor een opleiding of het ontvangen van tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk. Je kunt zelf initiatief nemen om rechtstreeks een ontwikkeladvies bij Verdienstelijk® aan te vragen. Hiervoor is geen toestemming van een werkgever nodig. Sterker nog. Ook zonder werkgever kan je meedoen.

Waar bestaat het Loopbaanontwikkeladvies uit?

 • 3 loopbaangesprekken. Kom je liever niet naar onze praktijk in Leeuwarden. Dan kunnen we ook Videobellen.
 • Een Arbeidsmarktwaardescan (digitaal in te vullen met rapportage).
 • Als extra bieden wij je een Loopbaan- interesse en competentie test (LINC).
 • Verder heb je toegang tot een onlineportal, waarin je op basis van jouw interesse- en competentiescore kunt zoeken naar beroepen, opleidingen en vacatures.
 • Een onderzoek naar je persoonlijk- en professioneel profiel.
 • Afhankelijk van de loopbaanvraag, volgt nader onderzoek, krijg je tips en/of worden meer loopbaaninstrumenten ingezet.
 • Opstellen loopbaanontwikkelplan (bijv. opleidingsplan, arbeidsmarktverkenning, cv en presentatietips).
 • Oplevering verslaggeving en prestatieverklaring.

Het loopt storm!

We hopen dat we vanaf december 2020 weer nieuwe Registratienummers kunnen aanvragen voor gesubsidieerde Loopbaanontwikkeladviezen. Het totale aantal wordt waarschijnlijk beperkt tot 40.000 in heel Nederland. Reken erop, dat door de gevolgen van de Corona crisis voor de werkgelegenheid, het animo heel groot zal zijn. Wil je begeleid worden door Ans van den Berg, dan kan zij nu alvast een telefonische intake doen. Zij vraagt dan naar jouw achtergrond en behoefte, bijvoorbeeld:

 • Jouw baan staat op de tocht en je wilt vooral tips om zo snel mogelijk weer aan het werk te komen.
 • Je zoekt naar mogelijkheden om van functie te veranderen.
 • Of je wilt aan de slag met de ontwikkeling in je loopbaan.
 • Je bent werkloos en kan wel begeleiding en advies gebruiken.

Ans is een ervaren Register Loopbaanadviseur, thuis in de wereld van werk met veel oog en oor voor de behoefte van haar kandidaten. Zij geeft je aandacht en kwaliteit in combinatie met de benodigde- en degelijke vakkennis.

Hoe werkt het?

Meld je aan via onze contactpagina of bel 058-843 02 33. We nemen contact op en lichten de werkwijze toe.

Bronnen: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid https://www.rijksoverheid.nl/ministeries/ministerie-van-sociale-zaken-en-werkgelegenheid/nieuws/2020/07/31/kosteloos-een-ontwikkeladvies-volgen-vanaf-morgen-mogelijk Noloc: https://www.noloc.nl/ontwikkeladvies

Ook een Loopbaanontwikkeladvies?

Neem contact op of bel 058-8430233

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.