Online loopbaanportal

Het Verdienstelijk® Loopbaanstappenplan

Verdienstelijk® voor jouw loopbaan

Als je interesse hebt in loopbaanbegeleiding op maat. Dan wordt in een oriënterend intakegesprek met je besproken, welke profielen uit het Loopbaanstappenplan® voor een goed resultaat aan de orde komen. Bij een opleidingsadvies is onderzoek naar jouw Persoonlijk, Professioneel en Arbeidsmarktprofiel voldoende. Bij een traject van werk naar werk is het slim om het stappenplan uit te breiden met met opdrachten en tips ten behoeve van je Presentatie- en Promotieprofiel.

Het Persoonlijk Profiel®

Het Persoonlijk Profiel geeft je meer inzicht in je persoonlijkheid, drijfveren en interesses. Met behulp van loopbaaninstrumenten, essentievragen en oefeningen ontdekken we wat jou motiveert in je loopbaan.

Het Professioneel Profiel®

Het Professioneel Profiel geeft weer wat je kunt. Welke specifieke (werk)ervaring en vakkennis jij biedt! Dit is één van de vertrekpunten bij je volgende loopbaanstap en vergroot je kansen.

Het Sociaal Profiel®

Het Sociaal Profiel staat in het teken van communicatie en sociale vaardigheden. Hiermee ontdekken we welke werkomgeving bij jou past om de kans op voldoening in je werk te vergroten.

Het Ideaal Profiel®

Stel, dat je kon kiezen? Wat zou je willen? Het Ideaal Profiel helpt je om dat te ontdekken. Een perfecte wereld bestaat niet, maar wat komt wel in de buurt?

Het Leefstijl Profiel®

Behalve je Leefstijl in dit profiel oog voor de praktische kant van werk en jouw persoonlijke situatie. Waar moeten we rekening mee houden, als we zoeken naar de juiste baan?

Het Arbeidsmarkt Profiel®

In dit profiel kijken waar je met je (werk)ervaring en kwaliteiten terecht kunt? Welke sectoren en functies kansrijk zijn binnen de realiteit van de arbeidsmarkt.

Het Presentatie Profiel®

Het Presentatie Profiel is het fundament voor banenjacht of nieuwe opdrachten. In dit profiel ontdek je wat jij het beste in kunt zetten voor je persoonlijke presentatie. Om jouw kansen te vergroten.

Het Promotie Profiel®

Als je de basis op orde hebt en je weet waarmee je jezelf kunt presenteren werken we in het Promotie Profiel aan jouw zichtbaarheid op de arbeidsmarkt.

Het Ontwikkel Profiel®

Het Ontwikkel Profiel bestaat uit coaching op maat. Aan de hand van een intakegesprek gaan we na, waaraan jij in je loopbaan behoefte hebt om je verder te ontwikkelen.

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.