Online loopbaanportal

Maak Werk van je Merk!

Als ZZP’er geef je door ‘Personal Branding’ aan jouw klanten een duidelijk visitekaartje af. Dit begint met een juiste focus op de oplossing, die jij biedt aan je klanten. In het programma Maak Werk Van Je Merk staat het verkopen en het zichtbaar maken van je ‘Personal Brand’ centraal.

Een stijgende lijn in de omzet realiseren? Maak hier een afspraak voor een info gesprek

Alvast meer inzicht in je propositie? Beantwoord dan eens deze vragen

Werkwijze

Na een vrijblijvend intakegesprek bieden wij een resultaatgericht programma aan. In deze sessies komen je kennis, kunde, kwaliteit en onderscheidend vermogen aan de orde. We kijken welk type opdrachtgevers en contacten voor jou en je bedrijf interessant zijn. We bespreken je huidige profilering. We gaan samen na hoe je dit kunt verbeteren en wat je kunt doen om jezelf beter te ‘vermarkten’.

Persoonlijke assistentie bij acquisitie?

Is je propositie en personal brand helder, maar wil je je vooral bezighouden met je vakmanschap? Dan kan je ook kiezen voor persoonlijke assistentie. Wij kunnen je helpen met acquireren en je ondersteunen bij de marketing, zodat je nieuwe afspraken krijgt. Afspraken plannen, je offertes en facturatie verzorgen en acties uitzetten op verschillende kanalen. Uiteraard in overleg en toegespitst op je behoefte.

Meer weten over: Maak werk van je Merk! Bel 058 843 02 33 of laat je contactgegevens hier achter.

Doorlooptijd traject:

Prijs op aanvraag

Meer weten over: Maak Werk van je Merk!

Of bel 058-843 02 33

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.