Online urenregistratie
Onderweg!

Onderweg!

Wil je bewust stil staan bij de ontwikkeling in je werk? In Onderweg! word je met behulp van oplossingsgerichte coaching ondersteund bij je professionele groei. Ben je werknemer, startend ondernemer of zelfstandig professional. Kies dan voor coaching als steun in de rug bij het maken van keuzes of het nemen van besluiten.

Oplossingsgerichte coaching

  • Coaching op competenties uit je functie
  • Re-integreren op je werk
  • Advies voor- of bij een opleidingskeuze
  • Welke banen en werkgevers passen bij je persoonlijke- en professionele kwaliteiten?
  • Meer halen uit je voortgangs- of ontwikkelgesprek met je leidinggevende
  • Een ‘alles voor je loopbaan’ coachgesprek
  • ZZP-er of ondernemerschap, hoe presenteer ik mijzelf, heb ik voldoende mogelijkheden? Kies voor coachgesprekken of volg ons speciale programma – Maak werk van je merk!

Management coaching

Leidingevenden en managers dealen in hun dagelijks werk met allerlei situaties en tegenstrijdige belangen. Je stuurt anderen aan maar hoe stuur je jezelf? Ben je nog steeds tevreden over je eigen rol en aanpak? Door met een onafhankelijk bedrijfscoach te werken aan je vraagstuk, krijg je meer inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen. Ook doorzie je sneller welke aspecten in de organisatie jouw kracht versterken of afzwakken. Je bekijkt samen met de bedrijfscoach waar je invloed op hebt en waar je geen invloed op hebt en hoe je daar mee om gaat. Wij bieden met onze coaching persoonlijk onderhoud voor managers en leidinggevenden. Vertrouwd en professioneel.

 

In contact aan de loopbaantafel.

In contact aan de loopbaantafel.

 

Doorlooptijd traject: 1,5 uur coachsessie

Kosten: € 150,- incl. 21% BTW

Maak werk van persoonlijke groei!

Bel 058 843 02 33

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.