Online loopbaanportal

Sollicitatie coaching

Kan jij steun in de rug gebruiken bij solliciteren? Sollicitatie coaching wordt ingezet als er behoefte is aan extra begeleiding bij het vinden van passend werk. Deze coaching kan ook aanvullend zijn op de trajecten Switch Transitie en Vooruit!

Het programma

  • 1e sessie: cv check. Is jouw cv sollicitatieproof? Actueel en gericht op jouw kennis en kunde? Sluit je cv aan bij de eisen, die de functie stelt? En is het een echt visitekaartje? Na deze sessie ga je thuis aan de slag met je cv.
  • 2e sessie: Finishing touch van je cv. Je past je LinkedIn profiel aan onder begeleiding van onze sollicitatiecoach. Samen kijken we wat we online over je vinden en of dat nog past bij hoe je nu in het leven staat en waar je met je carrière heen wilt.
  • 3e sessie: in deze sessie staan jouw kwaliteiten centraal. Kan je deze overtuigend brengen en integreren in een pitch?
  • Na deze sessies ga je aan de slag om de arbeidsmarkt te benaderen. Wij coachen je bij het zoeken naar geschikte vacatures. Redigeren de sollicitatiecorrespondentie en coachen bij het solliciteren.
Deze sollicitatietraining vergroot de kans op een baan aanzienlijk!

 

 

Doorlooptijd traject: 3 sessies incl. voorbereiding. Na de 3e sessie, afname van coaching naar behoefte. Je betaalt dan per sessie tegen een gereduceerd tarief.

Kosten: € 375,- incl. 21% BTW

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel 058 843 02 33

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.