Online loopbaanportal

Ans te gast bij Omroep LeoInterview Omroep Leo

Interview Omroep Leo

Vandaag schuift loopbaancoach Ans aan bij Sjoukje van Omroep Leo voor een interview. Over actualiteiten in de arbeidsmarkt, loopbaancoaching en natuurlijk de favoriete muziekkeuze van Ans.

Artikel in de Huis aan Huis krant

Een tijdje geleden is een artikel verschenen in de Huis aan Huis krant, waarin Ans schrijft over het onderwerp: Werken aan Werk. Het loopbaanadviesbureau Verdienstelijk bestaat sinds kort en legt zich toe op ieder, die vragen heeft over zijn loopbaan of steun nodig heeft hierbij.

Persoonlijk maatwerk

Sommige mensen hebben aan één sessie genoeg om weer een volgende stap in hun loopbaan te kunnen zetten. Anderen volgen een op maat samengesteld persoonlijk programma voor outplacement of een carrière switch, die wat meer tijd in beslag neemt.

Mobiliteit, ontwikkeling en Werving & Selectie

Ook voor organisaties is Verdienstelijk een partner bij Mobiliteitsvraagstukken, Ontwikkeling van personeel of bij Werving & Selectie. Verdienstelijk werkt met een team specialisten aan verschillende onderwerpen en heeft een breed netwerk, zowel in het onderwijs, zorg & welzijn, administratieve sector en in de techniek.

Kennis maken

Wilt u komen kennismaken? Maak dan gerust een afspraak voor een (vrijblijvend) gesprek. Wij hebben de koffie klaar. Bel 058 843 02 33, mail ons info@verdienstelijk.nl of laat een berichtje achter op onze contactpagina.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op of bel 058 - 843 02 33

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.