Online loopbaanportal

Denken aan de loopbaanVeel mensen denken pas aan de loopbaan bij een reorganisatie, ziekte, dreigend ontslag of een nieuwe leidinggevende. Toch is het verstandig om niet teveel achterover te gaan leunen. Sta ook eens stil bij je ontwikkeling als het (wel) goed gaat. Je staat er dan meer ontspannen in en bent beter in staat om de regie te nemen. Iedere loopbaan heeft net als een auto van tijd tot tijd onderhoud nodig.

Aan welk onderhoud kan je dan denken?

  • een stap in je ontwikkeling
  • een opleiding
  • een andere baan
  • zzp of ondernemerschap
  • een carrière switch
  • trainingen: gesprekstraining, laat je CV spreken, netwerken, pitchen, LinkedIn en profilering

Hoe inzetbaar ben jij?

Wij zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in organisaties en in de arbeidsmarkt. Ben je bijvoorbeeld benieuwd, of je op dit moment goed inzetbaar bent in de arbeidsmarkt, dan kunnen we naast het interview, de APQ (Arbeidsmarkt Positie Quotiënt) vragenlijst bij je afnemen. Daar komt een rapportage uit, die aangeeft hoe inzetbaar je bent.

Dit hangt af van een aantal factoren, namelijk de vraag naar jouw beroep op dit moment in jouw regio. Maar ook opleidingsachtergrond, gezondheid en privé/werk balans zijn belangrijke onderdelen. Ook speelt een rol, in hoeverre je open staat voor nieuwe ontwikkelingen en of je een goed netwerk hebt opgebouwd. Een aantal zaken kunnen wij je helpen beïnvloeden (behalve je leeftijd).

Het vergroten van zichtbaarheid en inzetbaarheid

Is je inzetbaarheid laag, dan kan de loopbaancoach je tips geven wat je kunt doen om jezelf interessanter te maken voor de arbeidsmarkt. Daarbij kan je coaching en loopbaanadvies krijgen. Wij weten welke vaardigheden ingezet kunnen worden in een andere sector. En door goed in kaart te brengen wat je kwaliteiten, projecten en werkzaamheden zijn (geweest) vergroten we jouw zichtbaarheid en inzetbaarheid.

Daarnaast kunnen we door middel van interviewtechniek, speciale oefeningen, vragenlijsten en testen meer zekerheid geven of een bepaalde stap in je carrière bij je past. En dat is fijn om te weten.

Wil je weten, hoe wij jou kunnen ondersteunen? Neem dan contact op via de mail info@verdienstelijk.nl of bel 058 843 02 33.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op of bel 058 - 843 02 33

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.