Online loopbaanportal

Interview Omrop Fryslan op STEND 20152015-09-09 14.38.37

Tijdens de presentatie van Verdienstelijk® op de netwerkbeurs Stend 2015 in Leeuwarden vond een interview plaats met Ans van den Berg – eigenaar. Dit werd ’s avonds uitgezonden op televisie.

 

Ans: “Het was een geslaagde dag. Ik heb veel mooie gesprekken gevoerd met ondernemers en ZZP’ers. Het was een zeer gevarieerd aanbod, wat er stond. Een mooie dag waarin we weer veel tips en nieuws hebben gehoord over het werk in diverse branches.

 

Klik hier hieronder, als je het leuk vindt om het interview te bekijken.

 

 

Eerste editie van nieuwe beurs Stend in Crystallic

Het was de eerste keer dat Ans van den Berg, register loopbaancoach en organisatieadviseur voor Verdienstelijk® Werkt! op een beurs stond. Het was leerzaam, want hoe spreek je de bezoekers aan? Willen ze inderdaad met je in gesprek? Ik heb al veel beurzen bezocht, waarbij ik merkte dat de bemensing van een stand meer in gesprek zijn met hun collega’s, dan met potentiële opdrachtgevers die langslopen. Dus had ik mijzelf voorgenomen om het initiatief tot het aanknopen van een gesprek te nemen. Ik merkte dat de mensen dat prettig vonden. Het is fijn om een beurs te bezoeken, waar je benaderd wordt door een standhouder.

Introductie

Op de beurs heeft Verdienstelijk haar nieuwe programma voor ZZP-ers geïntroduceerd. Maak werk van je Merk/Werk. Een interessant begeleidingstraject, die de ZZP-er helpt om zich te onderscheiden in die onderdelen van zijn vakmanschap, waarin hij uitblinkt. Ook het begeleiden bij de start-up, het uitwerken van een businessplan, de opzet en het bijhouden van een administratie, een communicatieplan en een strategie maken deel uit van het programma. Bij al deze zaken kan Verdienstelijk Werkt! een ZZP-er begeleiden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op of bel 058 - 843 02 33

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.