Online loopbaanportal

Week van de loopbaanVerdienstelijk Week van de loopbaan 2016

Verdienstelijk                      Week van de loopbaan 2019

 

 

Net als vorig jaar is Verdienstelijk een van de loopbaanadvies bureaus, waar je van 16 tot en met 20 september 2019 terecht kunt voor een oriënterend gesprek. Dit jaar leggen wij de focus op loopbaanontwikkeling.

 

Waarom gesprekstraining?

Ans van den Berg – Register Loopbaancoach “Vaak kom ik tegen dat er hard gewerkt is in de eerste fase van een loopbaantraject. Veel vragen zijn beantwoord, zoals: Wie ben je, wat kan je, wat wil je en hoe kom je daar? Hoe presenteer je jezelf op LinkedIn en Social Media? Hoe zet je een goed CV in elkaar? Kortom, we doen flink ons best om door die potentiële werkgever of opdrachtgever uitgenodigd te worden. Eenmaal daar aangekomen blijkt vaak, dat de voorbereiding op het gesprek beter had gekund. En dat is jammer.

Een goede voorbereiding loont!

Mijn ervaring is dus, dat er nog veel winst te behalen is met een goede voorbereiding op het sollicitatie- of verkoopgesprek. Je komt net iets beter uit de verf in het gesprek, waardoor je kansen vergroten om je doel te bereiken. Kandidaten die samen met mij het gesprek hebben voorbereid, behaalden tot nu toe allemaal een positief resultaat. Ze voelden zich zekerder en vielen op een positieve manier op”.

Wat komt aan de orde

In deze kennismakingsworkshop laten we je het verschil zien tussen een goede en een slechte voorbereiding. Geven we voorbeelden van vragen waar je een antwoord op zou moeten kunnen geven. Verder geven we tips en oefenen we kort verschillende voorbeelden. Ook kijken we naar je presentatie. Voor de inlooptraining vragen we om de kleding aan te trekken, die je draagt naar een sollicitatie- of verkoopgesprek. Het belooft een leerzame en positieve workshop te worden.

Wanneer?

In deze week organiseren wij deze workshop op verschillende tijdstippen, waardoor ieder kans heeft om er eentje bij te wonen. Vooraf aanmelden is nodig, vanwege het beperkt aantal plaatsen per sessie. We werken met kleine groepen. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur. Meld je aan via info@verdienstelijk.nl of telefonisch 058 843 02 33 en doe je voordeel met deze korte en zeer bruikbare workshop.

Data en tijdstippen:

  • Maandag 19 september 14.00 – 15.30 uur
  • Dinsdag 20 september 14.00 uur volgeboekt
  • Woensdag 21 september 14.00 – 15.30 uur of 19.00 – 20.30 uur
  • Donderdag 22 september 14.00 – 15.30 uur of 19.00 – 20.30 uur
  • Vrijdag 23 september 14.00 – 15.30 uur
  • Zaterdag 25 september 10.00 – 11.30 uur (nog maar enkele plaatsen beschikbaar )

Locatie:

In ons kantoor aan de 3e Vegelindwarsstraat 8 te Leeuwarden.

Afspraak maken?

Je bent natuurlijk van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op een tijdstip dat het jou beter past. Neem daarvoor contact op, zodat we een afspraak in kunnen plannen.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op of bel 058 - 843 02 33

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.