Online urenregistratie

Team Verdienstelijk

Team Verdienstelijk®
Ons team bestaat uit gedreven professionals, die met passie hun vak uitoefenen.

Ans van den Berg – Register Loopbaancoach “In je loopbaan kom je momenten tegen, dat je het even niet (zeker) weet”.

 

Het loopbaankeuzeproces faciliteren is mijn dagelijks werk. Ik coach professionals, managers en stevige persoonlijkheden bij re-integratie, outplacement, personal branding, jobmarketing, carrière-switches en ontwikkelvragen in hun huidige functie.

 

Ik ben specialist in het werk maken van werk en heb een neus voor het benutten van kansen en mogelijkheden in de arbeidsmarkt. Mijn netwerk is breed en als loopbaancoach heb ik inzicht alle sectoren.

 

Vanuit eigen ervaring weet ik  wat er speelt in organisaties. Mijn roots liggen in de Zorg & Welzijn, Jeugdzorg, (Rijks)overheid, Financiële organisaties, Gemeente en Onderwijs.

 

 

Re-integratiecoach

Gerrit Koenders – Re-integratiecoach “Ik geloof in een arbeidsmarkt waar iedereen kan meedoen”

 

Als re-integratiecoach zet ik mij in voor duurzame arbeidsparticipatie en geloof ik in een arbeidsmarkt waar iedereen kan meedoen en zijn talenten optimaal kan inzetten.

 

Mijn specialisme ligt bij individuele begeleidingstrajecten, re-integratie, het geven van werkbegeleiders trainingen, Inclusief Werkgeverschap, coaching en 2de spoortrajecten. Hierbij maak ik gebruik van een breed netwerk in noord en midden Nederland.

 

Mijn roots liggen binnen het Maatschappelijk Werk. Daarna ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest als (senior) manager binnen de horeca en detailhandel. In deze functie gaf ik op verschillende locaties leiding aan 40 tot 250 medewerkers.

 

 

Gea Dames – Lifecoach “Samen werken aan jezelf!”

 

Het is een misverstand dat een coach ook een soort van hulpverlener is die jou adviezen geeft, die jou vertelt hoe jij bent en hoe jij je leven zou moeten leven. Dit doet een coach niet en ik zeker niet!

 

Jij bent de expert van je leven. Jij weet wat je hebt meegemaakt, hoe je situaties oplost. Wat jouw sterke kanten zijn. Jij weet waar je goed in bent en waar je vrolijk van wordt. Alleen ben je soms vergeten daar bij stil te staan.

 

Wij ondersteunen je bij het (her)ontdekken van jouw kwaliteiten en het vinden van antwoorden op je vragen.

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.