Online loopbaanportal

Coaching op maat

Coaching op maat geeft ondersteuning bij ontwikkelvragen, die de professional in zijn werkpraktijk tegen komt. Soms is het minder voor de hand liggend om collega’s te consulteren. Dan kan het prettig zijn om te klankborden met een onafhankelijk bedrijfscoach. Iemand met verstand van de problematiek, die kan spelen binnen werkverhoudingen en keuzes inzichtelijk kan maken. Een coach met een kritische blik en ervaringsdeskundig op het gebied van management & bedrijfsvoering.

Specifieke ontwikkelvragen

Coaching op maat wordt ook toegepast bij specifieke ontwikkelvragen, zoals opleidingsadvies en competentieontwikkeling. Een andere mogelijkheid is het coachen van een leidinggevende, die zich wil ontwikkelen in gespreksvoering ten behoeve van de (loopbaan)ontwikkeling van medewerkers. Voorbereiding op functioneringsgesprekken, het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkelplan, het versterken van assertiviteit of begeleiding bij het omgaan met stress.

Uiteenlopende vragen

  • Hoe kan ik mijn leidinggevende capaciteiten versterken?
  • Hoe voer ik een slechtnieuws gesprek?
  • Ik ben ontevreden (met onderdelen) in mijn huidige functie en wil de situatie aanpakken.
  • Ik ervaar steeds meer stress in mijn werk en leven, hoe kan ik dit aanpakken?
  • Ik wil nagaan of het zzp-schap – eventueel gecombineerd met een baan – bij mij past.
  • Hoe kan ik mijn carrièrekansen vergroten met een plan?

Bedrijfskundige coach

Ans van den Berg biedt binnen Verdienstelijk® de coaching op maat. Zij is naast Register Loopbaancoach ook Organisatieadviseur. De combinatie van bedrijfskundig inzicht, jarenlange leidinggevende ervaring en coachtechniek maakt, dat zij wordt ervaren als een gedegen gesprekspartner en coach. Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Bel ons via 058 – 843 02 33.

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.