Online loopbaanportal

Het Arbeidsmarkt Profiel®

In dit profiel kijken waar je met je (werk)ervaring en kwaliteiten terecht kunt? Welke sectoren en functies kansrijk zijn binnen de realiteit van de arbeidsmarkt.

De opties

Ontdek je beroep en baan!

Op basis van het persoonlijk en professioneel profiel wordt onderzoek gedaan naar de ideale vacature. Naar de elementen, die aantrekkelijk zijn in de huidige functie. Ook wordt duidelijk welke organisaties en beroepen in aanmerking komen. Daarnaast wordt geadviseerd over het realiteitsgehalte van jouw wens in de regionale arbeidsmarkt.

Sessies: 2, incl. voorbereiding. Prijs op aanvraag -------

Kosten: €,- incl. 21% BTW

Welk menstype ben jij?

In deze coachsessie in combinatie met de online Loopbaan Interesse Vragenlijst (LIV) ontdekken we aan de hand van je menstype welke beroepen bij je passen. Ben jij het Praktische, Analytische, Kunstzinnige, Sociale, Ondernemende of Conventionele menstype?

Sessies: 1 + online test. Prijs op aanvraag -------

Kosten: €,- incl. 21% BTW

Loopbaanscreener

De unieke combinatie van je persoonlijkheid en interesse! PfPI persoonlijkheidstest met de Loopbaan Interesse Vragenlijst (LIV) in een samengesteld rapport - de Loopbaanscreener. Meer inzicht in de match tussen een loopbaan, persoonlijkheid, interesses en ontwikkelmogelijkheid. 1 coachsessie + Loopbaanscreener tests

Sessies: Online rapportage + adviesgesprek. Prijs op aanvraag -------

Kosten: €,- incl. 21% BTW

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak vrijblijvend een afspraak

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.