Online loopbaanportal

Het Promotie Profiel®

Als je de basis op orde hebt en je weet waarmee je jezelf kunt presenteren werken we in het Promotie Profiel aan jouw zichtbaarheid op de arbeidsmarkt.

De opties

Laat je CV spreken!

CV opbouw - Gezamenlijke opmaak van een treffend CV.

Sessies: 1, incl. voorbereiding

Kosten: €150,- incl. 21% BTW

Werk door je netwerk!

In deze training breng je je netwerk in kaart en leer je tips en trucks om deze te benutten.

Sessies: 1, incl. voorbereiding

Kosten: €150,- incl. 21% BTW

Vertel je verhaal!

Wil jij jezelf arbeidsmarktklaar stomen en goed binnenkomen bij werkgevers?

Wil je opdrachtgevers overtuigen, waarom ze jou als ZZP'er zouden moeten inschakelen?

Je hoeft geen storyteller te zijn om een helder verhaal te kunnen vertellen. Doel van deze training is dat je jouw inzicht versterkt over wat je in huis hebt, wie je bent en wat je wilt. Je gaat dit samenvatten in een helder verhaal.

Dit is je basis voor je CV, motivatie, LinkedIn profiel en netwerkgesprekken met anderen. Door het inzicht voel je je rustiger, wanneer je jouw verhaal vertelt.

Sessies: 1, incl. voorbereiding

Kosten: €150,- incl. 21% BTW

Smoel op LinkedIn

LinkedIn is een must als je zakelijk wil netwerken. In de training – ‘Smoel’ op LinkedIn! - werk je aan een treffend LinkedIn profiel. Leer je waar je op moet letten bij Privacy & Instellingen. Krijg je de kneepjes van het vinden van Vacatures onder de knie. Ontdek je welke Groepen en Bedrijven voor jou interessant zijn en hoe je ze kunt volgen. Ga je meteen aan de slag om je Netwerk uit te breiden. Stuur je Aanbevelingsverzoeken uit en ontdek je welke Recruiters interessant voor je kunnen zijn. Deze training wordt individueel gegeven. Onze ervaring is dat we je in één ochtend of middag een prachtig instrument in handen geven om in te zetten bij solliciteren en netwerken. Deze geeft je een streepje voor bij je loopbaan activiteiten. Praktische en duidelijke instructie. Wat je kan met LinkedIn en hoe je dat doet.

Sessies: 1, incl. voorbereiding

Kosten: €150,- incl. 21% BTW

Toegang Jobportal

Toegang met meerdere zoekprofielen op Jobportal. Screent in no-time vacaturesites. Je houdt zelf de vacatures bij. 3 maanden.

Sessies: 3 maanden

Kosten: €75,- incl. 21% BTW

Benieuwd naar de mogelijkheden van het Promotie Profiel?

Maak vrijblijvend een afspraak

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.