Online loopbaanportal

Transitie

Op weg naar een andere baan? Weet je wat je zoekt, maar zoek je hulp bij je presentatie en promotie? Dan zit je goed met dit Transitie traject. We zetten alles in om jou op een aantrekkelijke en resultaatgericht manier onder de aandacht te brengen van werkgevers, opdrachtgevers en bureaus. Ook voor moderne presentatietechnieken kan je bij ons terecht.

Wat is traject Transitie?

In Transitie ligt de nadruk op de presentatie en promotie van jouw kwaliteiten bij het verwerven van een nieuwe baan. We beginnen met het opstellen van een persoons- en zoekprofiel. Nadat helder is door welke opdrachtgevers en/of werkgevers jij gevonden wilt worden, werken we samen aan een  aantrekkelijk profiel, pitch, LinkedIn en CV. Het voeren van netwerk en/of sollicitatiegesprekken kan voorbereid worden. Ook moderne presentatie vormen, zoals een promotiefilmpje, portfolio of een digitale advertentie kunnen ingezet worden. Daarnaast zetten we in overleg met jou social media en ons netwerk in. Uiteraard is het ook mogelijk om discreet te solliciteren (zonder bekendheid bij je huidige werkgever).

Voor wie?

Voor de werknemer, manager of zelfstandige, die vanwege een reorganisatie of met andere redenen op zoek gaat naar een andere baan. Dit traject wordt ingezet door mensen, die weten wat ze zoeken, maar niet goed weten hoe daar te komen. Vaak is het een tijd geleden, dat de deelnemer heeft gesolliciteerd. Ook komt het voor, dat de persoon zelf weinig tijd heeft om zichzelf te presenteren en te promoten. Verdienstelijk® kan dan een deel van de presentatie en promotie activiteiten voorbereiden.

Werkwijze

Nadat we in een (vrijblijvend) intakegesprek je behoefte hebben verkend stellen we een dienstverleningsvoorstel op. Dit bestaat uit 2 delen: een inhoudelijk voorstel met een uitleg van de werkwijze en een investeringsbijlage. Afhankelijk van de financiële afspraken kan het voorstel of de onderdelen daarvan (bijvoorbeeld alleen de investeringsbijlage) op naam van je organisatie worden gesteld.

Doorlooptijd traject: 3 tot 6 maanden

Prijs op aanvraag

Ook interesse in een transitie traject op maat?

Neem contact op 058 - 843 02 33

Blijf op de hoogte op het gebied van loopbaanadvies.